Genieten op de

Borrel Boot

Borrel boot

Borrelen op de Amsterdamse grachten

Wil jij lekker borrelen op een prachtige boot in Amsterdam? Reserveer dan nu een (open) boot. Neem plaats in onze luxe sloep en denk niet meer na over de rekening of een nieuw drankje. Alles is bij de hand en zo kan je ongestoord genieten van je vaart. Dit is het perfecte uitje voor jou!

  • Nu al vanaf € 39,95 per persoon!
  • Onbeperkt bier, wijn en frisdrank;
  • Met professionele schipper.

Kies zelf je de duur van je vaart

Minimaal 1,5 uur

Onbeperkt bier, wijn en frisdrank

Met professionele schipper

Borrel boot

Borrel en de leukste schipper

Onze lokale schipper neemt je mee door de Amsterdamse grachten en laat je de mooiste verborgen plekken zien. Hij vertelt je graag over de historie en de geheimen van Amsterdam tijdens de tocht.

Heb je speciale wensen of of gewoon een vraag? Voel je niet gehinderd om contact met ons op te nemen. Dan zoeken we samen uit hoe wij een perfecte tour voor jou maken.

De schipper wacht jullie op bij onze opstaplocatie nabij Centraal Station. De schipper zorgt ervoor dat jullie drankjes ijskoud klaar staan voor een onvergetelijke tocht. Laat je verrassen door een onvergetelijke route en geniet van de tocht door de grachten van Amsterdam!

De boot wordt verzorgd met onbeperkt fris, bier en wijn. En met onbeperkt, bedoelen we ook echt onbeperkt!

Al onze boten varen normaliter als een open boot. Uiteraard heerlijk bij zomerse dagen. Maar als het gaat regenen zorgen wij standaard dat de boten worden overkapt, zo blijft iedereen lekker droog en warm.

Alle groepsarrangementen stappen op- en af bij Oosterdokskade 8, naast het Chinees Restaurant “Seapalace”. Dit is ongeveer 5 minuten lopen vanaf Centraal Station. Je kunt daarom gemakkelijk met het openbaar vervoer naar het uitje. Mocht je met de auto komen, raden wij aan een plek te reserveren bij de Parkeergarage Oosterdok.

Wil je je boeking wijzigen? Denk aan meer of minder personen, een glas prosecco of sterke drank, BBQ of bittergarnituur? Je kan ten alle tijden je boeking wijzigen. Neem hiervoor contact op met ons via e-mail of telefoon.

Wij hebben verschillende boten met een toilet aan boord. Geef aan in jouw aanvraag dat jij graag een toilet aan boord hebt tijdens het uitje. Als er geen toilet aan boord aanwezig is kunnen wij altijd een stop maken bij een van de restaurants langs het water.

Alle arrangementen starten vanaf 10 personen. Je kunt ook met 2 of 5 personen op de boot, maar houd er dan wel rekening mee dat je dan wel voor 10 personen betaalt.

Borrel boot

Wat mag je verwachten?

  • Unieke borrellocatie op het water
  • Onbeperkt fris, bier en wijn.
  • Privéboot met schipper
  • Geniet van onze luxe sloepen
  • Ook voor speciale aanvragen
  • Varen in de Amsterdamse grachtengordel

Wacht niet langer

Boek direct jouw Borrel Boot!

Verzeker jouw plekje aan boord!

Gerelateerde arrangementen

Misschien is dit ook wat voor jou