Genieten tijdens onze

Drinks & Snacks Boot

Drinks & Snacks Boot

Borrelen met vrienden?

Zou het je leuk lijken om een borreltje te doen met vrienden, familie of collega’s, maar heb je geen zin om in een druk café te zitten? Kies dan deze boottocht! Op een van onze boten zal je van de stad en het water genieten op afstand van de drukke straten en kroegen.

  • Nu al vanaf € 41,95 per persoon!
  • Onbeperkt drinken en snacks;
  • Geniet van een ontspannen rondvaart met drankje in de hand.

Kies zelf je vaarduur

Minimaal 1,5 uur

Onbeperkt bier, wijn en frisdrank

Met professionele schipper

Drinks & Snacks Boot

Onbeperkt drinks & snacks

Bij deze vaart zit onbeperkt drinken voor elke passagier inbegrepen. Verder zal er een borrel plateau met kaas, worstjes, verse noten, huisgemaakte tapenade, Hummus, ei/truffel dip, soepstengels en stokbrood klaarstaan. Voor ieder wat wils!

In anderhalf uur zal de kapitein jullie meenemen door de pittoreske grachten van Amsterdam en zal je langs een tal kenmerkende bouwwerken komen; de magere brug, de gouden bocht van de Herengracht en nog veel meer! Mocht je vragen hebben over de stad, dan kan de kapitein daar uiteraard antwoord op geven.

Als je een speciale aanvraag hebt, neem gerust contact met ons op! We zoeken graag samen uit hoe we de perfecte tocht voor jou maken.

Aanvullende informatie over het arrangement

De schipper wacht jullie op bij onze opstaplocatie nabij Centraal Station. De schipper zal de zorgen dat jullie drankjes ijskoud klaar staan voor een onvergetelijke tocht. Geniet van de mooiste grachten van Amsterdam en laat je verrassen door een prachtige route door de stad Amsterdam!

De boot wordt verzorgd met onbeperkt bier, wijn en fris. En met onbeperkt, bedoelen we ook echt onbeperkt!

Al onze boten varen normaliter als een open boot. Uiteraard heerlijk bij zomerse dagen. Maar als het gaat regenen zorgen wij standaard dat de boten worden overkapt, zo blijven jullie lekker droog en warm.

Alle groepsarrangementen stappen op- en af bij Oosterdokskade 8, naast het Chinees Restaurant “Seapalace”. Dit is ongeveer 5 minuten lopen vanaf Centraal Station. Je kunt daarom gemakkelijk met het openbaar vervoer naar het uitje. Mocht je met de auto komen, raden wij aan een plek te reserveren bij de Parkeergarage Oosterdok.

Wil je je boeking wijzigen? Denk aan meer of minder personen, een glas prosecco of sterke drank, BBQ of bittergarnituur? Je kan ten alle tijden je boeking wijzigen. Neem hiervoor contact op met ons via e-mail of telefoon.

Wij hebben verschillende boten met een toilet aan boord. Geef aan in jouw aanvraag dat jij graag een toilet aan boord hebt tijdens het uitje. Als er geen toilet aan boord aanwezig is kunnen wij ook een stop maken bij een van de restaurants langs het water.

Alle arrangementen starten vanaf 10 personen. Je kunt ook met 2 of 5 personen op de boot, maar houd er dan wel rekening mee dat je dan wel voor 10 personen betaalt.

Drinks & Snacks Boot

Wat mag je verwachten?

  • Ontdek de pittoreske grachten van Amsterdam
  • Onbeperkt genieten, is echt onbeperkt genieten
  • Ook voor speciale aanvragen
  • Wij maken de perfecte tocht voor jou

Wacht niet langer

Boek direct jouw Drinks & Snacks Boot!

Verzeker jouw plekje aan boord!

Gerelateerde arrangementen

Misschien is dit ook wat voor jou