Genieten op de

BBQ Boot

BBQ Boot

Speciaal voor jou!

Lijkt het je wat om door de grachten van Amsterdam te varen terwijl een privé chef barbecuet voor jou en je vrienden? Dan is dit de boot voor jou! Vaar op een van onze meest luxueuze boten met je vrienden met onbeperkt drinken (bier, wijn en fris) en een overheerlijk barbecue pakket. Het BBQ-pakket wordt speciaal voor jou klaargemaakt op de boot door onze chef.

  • Nu al vanaf € 59,95 per persoon!
  • Onbeperkt bier, wijn en frisdrank;
  • Met professionele schipper.

Kies zelf je vaarduur

Minimaal 1,5 uur

Compleet verzorgde BBQ

Onbeperkt bier, wijn en fris

BBQ Boot

Wat is inclusief in het BBQ-pakket

Het menu bestaat uit peperbiefstuk, shaslick, 2 stokjes kipsaté, worstje, hamburger, groene sla-salade, aardappelsalade, drie sausjes, oerbrood en kruidenboter.
Liever een vegetarisch menu? Dat kan ook!

Aanvullende informatie over het arrangement

De schipper wacht jullie op bij onze opstaplocatie nabij Centraal Station. De schipper zal de zorgen dat jullie drankjes ijskoud klaar staan voor een onvergetelijke tocht. Geniet van de mooiste grachten van Amsterdam en laat je verrassen door een prachtige route door de stad Amsterdam!

De boot wordt verzorgd met onbeperkt bier, wijn en fris. En met onbeperkt, bedoelen we ook echt onbeperkt!

Al onze boten varen normaliter als een open boot. Uiteraard heerlijk bij zomerse dagen. Maar als het gaat regenen zorgen wij standaard dat de boten worden overkapt, zo blijven jullie lekker droog en warm.

Alle groepsarrangementen stappen op- en af bij Oosterdokskade 8, naast het Chinees Restaurant “Seapalace”. Dit is ongeveer 5 minuten lopen vanaf Centraal Station. Je kunt daarom gemakkelijk met het openbaar vervoer naar het uitje. Mocht je met de auto komen, raden wij aan een plek te reserveren bij de Parkeergarage Oosterdok.

Wil je je boeking wijzigen? Denk aan meer of minder personen, een glas prosecco of sterke drank, BBQ of bittergarnituur? Je kan te allen tijden je boeking wijzigen. Neem hiervoor contact op met ons via e-mail of telefoon.

Wij hebben verschillende boten met een toilet aan boord. Geef aan in jouw aanvraag dat jij graag een toilet aan boord hebt tijdens het uitje. Als er geen toilet aan boord aanwezig is kunnen wij ook een stop maken bij een van de restaurants langs het water.

Alle arrangementen starten vanaf 10 personen. Je kunt ook met 2 of 5 personen op de boot, maar houd er dan wel rekening mee dat je dan wel voor 10 personen betaalt.

BBQ Boot

Wat mag je verwachten?

  • 2 uur varen door de Amsterdamse grachten met een privé schip(per);
  • Goed gevulde Hollandse bar (met heerlijke wijnen);
  • Vertrek en aankomst vanaf onze thuishaven (Room Mate Aitana hotel bij CS);
  • Onze prijzen zijn op basis van een minimum groepsgrootte vanaf 15 gasten. Wij verzorgen ook arrangementen voor minder gasten;
  • Bekijk onze barbecue menu’s. Van een Standaard medium BBQ tot een BBQ XL of een Vegetarische BBQ.

Wacht niet langer

Boek direct jouw BBQ Boot!

Verzeker jouw plekje aan boord!

Gerelateerde arrangementen

Misschien is dit ook wat voor jou