Privé-bootverhuur

Amsterdam

Privé-bootverhuur

€ 195 per uur (exc. 9% BTW)
Waarom zou je een boot delen als je de hele boot voor jezelf kan hebben? Huur je eigen privé-boot in Amsterdam en beslis voor jezelf waar je heen wilt gaan tijdens jouw rondvaart in Amsterdam

Aan het einde van de dag zal je van de dingen die je niet hebt gedaan meer spijt hebben dan de dingen die je wel hebt gedaan (trouwens, geweldige tekst voor je epische foto’s).

 

We starten (en eindigen) bij het Anne Frank Huis, Prinsengracht 263. Andere ophaallocaties zijn mogelijk met overleg. Vanaf deze locatie varen we door het werelderfgoed van Amsterdam, de Amsterdamse grachten, zijn kleinste grachtjes en nog veel meer.

 

Onze schipper is extreem ervaren en kan je helpen met elk plan of gek idee wat je tijdens de rondvaart hebt. Een extra hostess kan toegevoegd worden om aan boord drinken en eten te serveren en ervoor zorgen dat jij die 5 sterren service krijgt op je privé rondvaart.

Eten en drank opties

Flagship Drinks Basically fine (Basis)
Ongelimiteerd Heineken bier, wijn en soft drinks:
€ 6.50 p.p. per uur (ijsblokjes inclusief) (exc. 9% BTW)

 

Flagship Drinks Bubbly Medium (Medium)
Ongelimiteerd Heineken bier, wijn, Corona, Prosecco en soft drinks:
€ 8.50 p.p. per uur (ijsblokjes inclusief) (exc. 9% BTW)

 

Flagship Drinks Captains deluxe (Luxe)
Ongelimiteerd Heineken bier, wijn, Prosecco, Corona, Smirnoff vodka, Captain Morgan rum, Johnny Walker whiskey, Tanqueray gin en soft drinks:
€ 11.50 p.p. per uur (ijsblokjes inclusief) (exc. 9% BTW)

Flagship Luxe snacks
Biologische Kazen, vers geïmporteerde olijven, de beste humus in Amsterdam, worstjes van ‘Olijck en premium vlees. Alle producten komen van lokale leveranciers. Een plateau begint bij minimaal 10 personen.
€ 9,50 p.p. (exc. 9% BTW)

 

Flagship Luxe snacks XL
Ons normale plateau is samengesteld voor minimaal 10 personen. Maar als u en uw gasten van lekker eten houden kunt het ook upgraden naar de XL versie. Van alles net even wat meer.
€ 14,50 p.p. (exc. 9% BTW)

Boek jouw Privé boot