amsterdam light festival ticketveiling

Amsterdam Light Festival

Het thema van de elfde editie is ‘Imagine Beyond’. Beleef de vele lichtkunstwerken vanaf het water en ga op reis naar de wereld van de verbeelding. Editie 11 vindt plaats van 1 december 2022 t/m 22 januari 2023. De lichtkunstwerken branden iedere avond tussen 17:00 en 23:00 uur. Let op: tijdens oudjaarsavond branden de lichtjes tot 20:00 uur.

amsterdam light festival ticketveiling

Amsterdam Light Festival route

Tijdens de 11e editie neemt A.L.F. bezoekers mee naar de wereld van de verbeelding, met als thema ‘Imagine Beyond’.

De wereld is in beweging, niet lijkt meer gewoon. Verbeelding stelt ons in staat het hier en nu te overstijgen, ons de dag van morgen voor te stellen zoals wij die graag zien. Laat je meevoeren naar plaatsen voorbij het bekende. Staar door de portalen en laat je verbeelding de vrije loop. Wat zie je? Praten we tegen lampen? Zijn er alleen virtuele bruggen. Ga mee op reis naar de wereld van de verbeelding met 20 speciaal geselecteerde lichtkunstwerken van (internationale) kunstenaars.

amsterdam light festival ticketveiling

Amsterdam Light Festival 2022

Het light festival Amsterdam vindt plaats van 1 december 2022 tot en met 22 januari 2023. De branden dagelijks tussen 17:00 en 23:00 uur. Op oudjaarsavond doven de lichtjes om 20:00 uur. Al onze vaarten vertrekken vanaf Oosterdokskade 8, nabij het centraal station. Wil jij ook de mooiste light show van Amsterdam bewonderen vanaf het water? Boek dan jouw rondvaart bij Rederij Booot en kies uit de volgende tijden:

  • 16:45 – 18:00
  • 18:25 – 19:40
  • 20:05 – 21:20
  • 21:45 – 23:00
amsterdam light festival ticketveiling

Aanvullende informatie

  • De rondvaart tijden het lightfestival duurt ongeveer 75 minuten;
  • Compleet verzorgde privé Salonboot voor groepen;
  • Losse tickets mogelijk inclusief of exclusief drankjes;
  • Inclusief ervaren schipper;
  • Onze host voorziet u van een uitgebreide uitleg over de kunstwerken.

Vanaf welke locatie start de vaart van de lichtshow?

De vaart vertrekt vanaf Oosterdokskade 8


FAQ

Dit jaar eindigt het festival op 22 januari 2023 om 23:00 uur.

Al onze boten vertrekken van het adres: Oosterdokskade 8, Amsterdam (nabij Centraal Station). Tijdens de vaart komt u langs alle 20+ lichtkunstwerken die het festival te bieden heeft.

ALF is een jaarlijks terugkerend licht festival in de binnenstad van Amsterdam. Nationale en internationale kunstenaars worden uitgenodigd om een lichtkunstwerk speciaal voor het festival te creëren. De route kan te voet, per fiets of met een boot afgelegd worden. Wil jij de lichtkunstwerken bewonderen vanaf het water? Boek dan jouw (privé) rondvaart bij Rederij Booot.

Dat is volledig aan u. Al kunnen wij u verzekeren dat het een unieke ervaring is om het licht festival te bewonderen vanaf het water. Bij ons zit u overdekt, warm en krijgt u een heerlijk hapje en drankje aan boord. Bovendien ziet u de lichtkunstwerken van dichtbij en vaart u onder de betoverende bruggen door, dus wij raden u aan om deze prachtige lightshow in Amsterdam vanaf het water te bewonderen.

Wacht niet langer

Koop tickets voor Amsterdam Light Festival – Ticketveiling!

Verzeker jouw plekje aan boord!

Gerelateerde evenementen

Misschien vind je deze evenementen ook leuk