Amsterdam Light Festival

Amsterdam

Amsterdam Light Festival

incl. onbeperkt drankjes en een plakje kerststol bij Rederij Booot

€ 19,50 per persoon
Krijg onbeperkt bier, wijn en fris geserveerd van de hostess terwijl je uitblinkende en schitterende kunstwerken bewondert.

 

Wat je krijgt
• Een plekje op de Amsterdam Light Festival Cruise met 1-30 personen
• In een schitterende cruise van 75 min. bekijken jullie de lichtkunstwerken
• Inclusief onbeperkt bier, wijn en fris en een plakje kerststol p.p.
• Geserveerd door de altijd vriendelijke en vrolijke hostess van dienst
• De boot is overdekt en verwarmd, dus kan wel tegen een regenbuitje
• Stap op aan Oostersdokskade 8 (naast Seapalace)
• En vaar mee over de Amsterdamse grachten
• Elke dag 4 vaartijden vanaf 28 november 2019 t/m 19 januari 2020:
o 16.45 – 18.00 uur
o 18.25 – 19.40 uur
o 20.05 – 21.20 uur
o 21.45 – 23.00 uur

 

Vaarroute
Met de vaarroute maak je op een unieke manier kennis met Amsterdam. Vaar door de befaamde 17de eeuwse grachten langs de speciale tentoonstellingen. De nieuwste lichtinnovaties verlichten het historisch erfgoed van de stad op een geheel nieuwe wijze. Vaar mee over het Oosterdok, Oudeschans, de Amstel, de Plantage Muidergracht, de Nieuwe Keizersgracht en Entrepodok, en ervaar Amsterdam als nooit tevoren.

 

Kaarten voor de rondvaart van +/- 75 minuten gedurende het Amsterdam Light Festival zijn te koop voor €19,50 en geldig van 28 november 2019 tot en met 19 januari 2020.

 

Amsterdam Light Festival
De historische binnenstad van Amsterdam is tijdens de donkere wintermaanden het sfeervolle decor voor dit internationale lichtkunstfestival. Van 28 november 2019 t/m 19 januari 2020 brengen kunstenaars, architecten en ontwerpers van over de hele wereld hun speciaal voor Amsterdam gecreëerde werk tot leven tijdens het festival.

 

Langs een speciale vaarroute door de Amstel en de grachten zijn 25 kunstwerken en installaties geplaatst, zodat bezoekers de kans krijgen om de sprankelende hoofdstad en de monumentale lichtkunst ontspannen vanaf het water te ervaren. Vanuit het thema “Disrupt!” belicht deze 8e ALF-editie de omgeving van de stad Amsterdam om de hoofdstad en zijn bewoners en bezoekers te ondervragen, te beproeven en wakker te schudden.

Over Rederij Booot

Rederij Booot en hun enthousiaste schippers en hostesses laten je de historische stad op een ontspannen manier ontdekken tijdens het Amsterdam Light Festival. De luxe boten zijn voorzien van overdekking, sfeervolle verlichting, verwarmde kussens en fleecedekens tijdens de koudere dagen en in de zomer geniet je van de zon op je bol en de wind in je haar in de buitenlucht. Opstap locatie Oosterdokskade 8, Amsterdam, Noord Holland, Amsterdam, 1012 AA