Amsterdam Light Festival

75 minuten - Inclusief onbeperkt drank - € 19,50,- voor volwassenen & € 15,00,- voor kinderen

Amsterdam Light Festival Rondvaart

€ 19,50 voor volwassenen (inclusief onbeperkt drank)
€ 15,00 voor kinderen (inclusief onbeperkt drank)
Ben jij al die koude winter dagen in Nederland zat? Bezoek de grachten van Amsterdam tijdens het Amsterdam Light Festival en laat ons jouw winterdagen verlichten. Tijdens het Amsterdam Light Festival zijn de 17e -eeuwse grachten van Amsterdam gevuld met mooie kunstwerken.

Denk je dat Parijs de stad van het licht en romantiek is? Amsterdam bewijst dat het zich veel beter presenteert op dit vlak. Zowel bewoners als toeristen worden aardig verrast door de meer dan 40 licht installaties door Nederlandse en buitenlandse kunstenaars, designers en architecten, die de grachten van Amsterdam verlichten tijdens de winter dagen.

 

Deze unieke tentoonstelling is op zijn best te zien vanaf het water. Met bootrederij Booot kan je dit licht spektakel van dichtbij bewonderen vanaf 29 november tot en met 20 januari.

 

Rondvaart route
Met rederij Booot vaar je de complete route van het Amsterdam Light Festival en zie je Amsterdam als nooit van tevoren. Vaar met ons mee door de Amstel, de Oosterdokkade en de beroemde Herengracht.

Start Locatie
Voor het Sea Palace op de Oosterdokskade 8 (dichtbij het Centraal Station).

 

Dagelijks vertrektijden
Start 16:45 tot 18:00
Start 18:25 tot 19:40
Start 20:05 tot 21:20
Start 21:45 tot 23:00

 

Uw hostess en kapitein zullen u alles vertellen wat u wilt weten over de tentoonstelling van het Amsterdam Light Festival.

Op de boot is een bar aanwezig met glühwein en een assortiment van drankjes en hapjes. De boot is overdekt en er zijn eventueel nog dekens aanwezig op de boot voor als u het koud krijgt.

Boek je Amsterdam Light Festival Rondvaart

Deze actie is alleen beschikbaar tijdens het Amsterdam Light Festival vanaf 29 november tot en met 20 januari